dinsdag 31 augustus 2010

Harten



Flower Wallpaper van Hero Arts is met Versamark op wit karton gestempeld en geëmbost met Seafoam White embospoeder van Ranger. De twee harten zijn met de Cricut gesneden ( cartridge George) en ook bestempeld met Flower Wallpaper en Versamark (niet geëmbost). De tekst op het labeltje is geprint. Wit organza lint er omheen geknoopt.

Stempel: Hero Arts, Flower Wallpaper cling stamp CG 123

Inkt: Versamark

vrijdag 20 augustus 2010

Feest



Deze dubbele kaart is gemaakt met de Cricut en het programma SCAL. De basiskaart bestaat uit het woord feest (font Cooper Black) en een gespiegelde versie van hetzelfde woord. Bij de letter 'f' zijn de woorden 'aan elkaar geplakt' en hier zit dus ook de vouw van de kaart.
De tekst op het labeltje is gestempeld.

Stempel: MandY clearstamps

Inkt: Adirondack Stonewashed

zondag 8 augustus 2010

Friend



Op een restje (waar ik ooit de ghost techniek op uitgeprobeerd heb) de man gestempeld met Archival Coffee. Langs drie randen afgesneden en langs de bovenkant gescheurd. Gemat op donkerbruin karton en opnieuw langs de bovenkant afgescheurd. Een crèmekleurige brad voor het woord 'Friend' geplaatst. Crème karton met een folder van Tim Holtz door de Cuttlebug gehaald, de randen met de distress tool bewerkt en gesponst met Archival Coffee. Nog een lintje eromheen en alles op een donkerbruine kaart geplakt.

Stempel: Art Journey plate Friends, Hero Arts Single Harlequin (ghost techniek)

Inkt: Archival Coffee, Colorbox Frost White
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative