donderdag 30 december 2010

Bloem


Op mijn craftsheet met Distress inkt Wild Honey en Crushed Olive een achtergrondje gemaakt. De Friend Definition van Hero Arts met Crushed Olive erop gestempeld. De bloem (gratis stempeltje bij de Craft Stamper) op een restje van dezelfde achtergrond gestempeld met Archival Coffee, uitgeknipt en daarna gesponst met Wild Honey en Rusty Hinge. De kaart is verder versierd met 3 groene splitpennetjes.

Stempels: Hero Arts Friends Defenition (cling stamp CG 125), bloem (gratis stempeltje bij Craft Stamper augustus 2010), Snag'em Stamps tekst Happy Birthday

Inkt: Archival Inkt Coffee, Distress inkt Wild Honey, Crushed Olive en Rusty Hings

donderdag 23 december 2010

Toch nog wat kerstkaartjes

't Is nog net geen mosterd na de maaltijd.....Door tijdgebrek en problemen met internet niet eerder kans gezien een berichtje te posten. Maar, beter laat dan nooit!


Een sketch, die ik al eerder gebruikte; dit keer met een label van Spellbinders. Het karton waar de sneeuwvlok op gestempeld is, is met blauwe Distressinkten gekleurd en daarna bespoten met Glimmermist Pearl. 


Het kerstboompje is met Versamark op donkergroen karton gestempeld en met wit embospoeder bewerkt. Daarna binnen de contouren ontkleurd met chloor. Het passe-partout is met een heel oud stencil (picture embosstencil van Marianne Design) gemaakt; de ovaal in het midden is er met een Nestability uitgesneden. De randen zijn bewerkt met Distressinkt.


De kerstman is - net als de tekst- met Versafine Onyx Black gestempeld op crèmekleurig karton. Daarna gesponst met Distress inkt Aged Mahogany en Vintage Photo. Twee hele oude kantjes met een knoop op Basic Grey papier vastgezet en de afbeelding erboven geplakt. 


De tekst (Art Journey) is met goudkleurig embospoeder bewerkt, evenals de onderste ster. De bovenste ster is van dun hout. 


Op de laatste kaart ook een houten ster (in een grotere maat); geplakt op een achtergrondje dat met de Cuttlebug en de folder Victoria gemaakt is. De tekst is een clear stamp van Hero Arts (CL 343 Holiday Sayings), gestempeld met donkerbruine pigmentinkt.

Stempels: Inkadinkado (sneeuwvlok), Hero Arts clear stamp (kerstboom), Paper Artsy (kerstman), Art Journey (tekst), Hero Arts (tekst)

Inkt: Versamark, Versafine Onyx Black, Distress inkt Weathered Wood, Shabby Shutters, Aged Mahogany, Vintage Photo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative