maandag 28 januari 2013

Bloemen en nog eens bloemen

Everyting flower is één van de nieuwe stempels uit de  catalogus 2013 van Hero Arts. Een drukke stempel dat wel,  maar heerlijk om in te kleuren.
Voor de eerste kaart de afdruk op kraftkarton met WOW! Opaque Bright White geëmbost en met Lyra potloden ingekleurd. Hoe ik dat doe, kun je hier lezen. Tekst erbij en 3 strasssteentjes voor wat extra 'bling'.

 

Voor de tweede kaart de afbeelding met WOW! Blueberry geëmbost en daarna ingekleurd. De tekst is van Katzelkraft en de randpons van Fiskars.


Stempels:
Hero Arts: Cling Everything Flower CG513
Marianne Design: clear stamp tekst EC 01318
Katzelkraft: tekst (KTZ 52.01)

Inkt:
Versamark
Versafine Toffee
Distress inkt: Chipped Sapphire

zaterdag 12 januari 2013

Insekten

Het nieuwe jaar is al weer bijna twee weken oud en de kerstkaarten behoren tot het verleden. Tijd om aan iets anders te beginnen! Af en toe denk ik stiekem aan de lente en mooi weer....
 Deze twee kaarten maakte ik naar aanleiding van een artikel in de Craftstamper.
Achtergrond gesponst met Distress inkt: Squeezed Lemonade, Mustard Seed, Wild Honey en Barn Door. Bestempeld met Wild honey (honingraat) en Versafine Toffee (plant).


De bij met Archival Jet Black op de kaart en op een restje wit stempelen. De laatste inkleuren met Distress inkt en uitknippen zonder poten en kop. Met 3D kit opplakken.


Achtergrond sponzen met Distress inkt Tumbled Glass, Broken China, Peacock Feathers en Salty Ocean. Cirkels gestempeld met Peacock feathers; de plant met Versafine Deep Lagoon.
De libel ook op een restje wit stempelen, inkleuren en uitknippen zonder poten. Opplakken met 3D kit.
Beide kaarten zijn afgewerkt met touw.

Stempels:
Lucy Stamps: honingraat
Hero Arts: cling set Elegant Weeds (CG188), clear set Earth flowers (CL428)
Stampinback: bij groot
Hein Design: waterkringen (K-566344)
De Stempelwinkel: plate 008 vlinders en libellen

Inkt:
Distress inkt: Squeezed lemonade, Mustard Seed, Wild Honey, Barn Door, Tumbled Glass, Broken China, Peacock feathers en Salty Ocean
Versafine: Toffee en Deep Lagoon
Archival: Jet Black
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative