zaterdag 26 oktober 2013

Labelkaarten voor kerst

Na mijn laatste bericht, heb ik de smaak van labelkaarten te pakken gekregen! Ik vind het een fijn formaat, dat veel mogelijkheden biedt. Zowel de labels als de dubbele labelkaarten waar ze opgeplakt zijn, snijd ik zelf met mijn Silhouette. Afmeting label: 7.25 x 14.5 cm.


De eerste twee labels zijn gesponst met de Distress inkten uit de winterserie en daarna besprenkeld met water. De kerstman en de tekst zijn met Versafine Onyx Black gestempeld.


Hier is de achtergrond ook nog bestempeld: de Music Background van Hero Arts met water 'beïnkt', het label erop gelegd en goed aangewreven. Het water haalt als het ware de Distress inkt weg. Onder en boven nog wat muzieknootjes in kleur erbij gestempeld.


 Deze twee labels zijn gesponst met blauwe Distress inkten en ook weer met water besprenkeld. Achtergrondje bestempeld met Magical  background en daarna de sneeuwvlok en tekst wit geëmbost. 


Hier is enkel de dennentak gestempeld en wit geëmbost. Het kleine labeltje met tekst is een mini uitvoering van het grote label.

Vind je labelkaarten leuk? Dan kun je hier je hart ophalen:
http://mvcreations.blogspot.nl/

Stempels:
La Blanche: kerstman (1050)
Hero Arts: Music Background (CG222), hulsttak (CG229), Magical Background (CG211)
tekst (CL343), dennentak (K5242)
Kruidvat clear stamp: tekst
Falala clear stamp: tekst

Inkt:
Distress inkt: Iced Spruce, Festive Berries, Evergreen Bough, Weathered Wood, Stormy Sky, Faded Jeans, Broken China, Peacock Feathers en Chipped Sapphire
Versafine: Onyx Black
Versamark

donderdag 3 oktober 2013

Labelkaart met sleutel


Onze jongste zoon en zijn vriendin hebben een oud huis uit 1925 gekocht, daar hoort een oude sleutel bij!
De tag (7.5 x 15 cm) is beïnkt met Distress stains en daarna met water bespoten om de kleuren in elkaar over te laten lopen. De achtergrond met de sleutels erop gestempeld met Versafine Vintage Sepia. 
Uit redelijk dik kraftkarton met de Silhouette 3x een sleutel gesneden en ze vervolgens op elkaar geplakt. De hele sleutel met Distress stain Vintage Photo bewerkt, ook alle randjes. Distress Embossing inkt en Vintage Photo embospoeder erop aangebracht en verhit. Door het Distress embospoeder ontstaat een heel ruw oppervlak. 
Achter het label aan de bovenkant een extra label aangebracht, zodat het geheel kan staan.


Stempel:
Kaisercraft clear stempel sleutels (C5801)

Inkt:
Distress stain: Rusty Hinge, Wild Honey, Antique Bronze, Vintage Photo
Versafine: Vintage Sepia
Distress Embossing inkt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative