zondag 22 mei 2011

Layered flowers


Layered flowers (CL 496) is een clear stampset van Hero Arts. De stempels zijn zo ontworpen, dat je er ook 3D bloemen mee kunt maken.
Eerst de onderste rand (ca. 2.5 cm) van een witte kaart afgedekt en het overgebleven deel met Distress inkt Mustard Seed gesponst. Met dezelfde inkt Classic Fabric Design er overheen gestempeld en de randen gesponst met Tea Dye.  Masker verwijderd, de witte rand met Antique Linen gesponst en het randje geponst. Tekst met goud geëmbost.
De bloemen met Versamark gestempeld, met goud geëmbost en gesponst met Tumbled Glass en Memento Bahama Blue. Uitgeknipt, wat opgebold en met foamblokjes op elkaar en op de kaart geplakt. Het strassje naast de tekst is een klein Hotfix steentje.


Van de proefstukjes en de restjes van de bovenste kaart heb ik deze gemaakt. De achtergrond is met Versamark gestempeld (Graph Background ) op een witte kaart en met clearpoeder geëmbost. Daarna gesponst met Mustard Seed en de randen met Crushed Olive. Tekst met Bahama Blue. De kaart zelf is met de Cricut gesneden (in dit bericht nog een kaart met hetzelfde model).

Stempels:
Hero Arts: Cling Classic Fabric Design (CG 245), Graph Background (S5435), 
clear set Layered Flowers (CL 496)
Kaiser Craft: clear setje teksten (CS 913)

Inkt:
Distress inkt: Mustard Seed, Crushed Olive, Antique Linen, Tea Dye, Tumbled Glass
Memento: Bahama Blue
Versamark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative