zaterdag 26 oktober 2013

Labelkaarten voor kerst

Na mijn laatste bericht, heb ik de smaak van labelkaarten te pakken gekregen! Ik vind het een fijn formaat, dat veel mogelijkheden biedt. Zowel de labels als de dubbele labelkaarten waar ze opgeplakt zijn, snijd ik zelf met mijn Silhouette. Afmeting label: 7.25 x 14.5 cm.


De eerste twee labels zijn gesponst met de Distress inkten uit de winterserie en daarna besprenkeld met water. De kerstman en de tekst zijn met Versafine Onyx Black gestempeld.


Hier is de achtergrond ook nog bestempeld: de Music Background van Hero Arts met water 'beïnkt', het label erop gelegd en goed aangewreven. Het water haalt als het ware de Distress inkt weg. Onder en boven nog wat muzieknootjes in kleur erbij gestempeld.


 Deze twee labels zijn gesponst met blauwe Distress inkten en ook weer met water besprenkeld. Achtergrondje bestempeld met Magical  background en daarna de sneeuwvlok en tekst wit geëmbost. 


Hier is enkel de dennentak gestempeld en wit geëmbost. Het kleine labeltje met tekst is een mini uitvoering van het grote label.

Vind je labelkaarten leuk? Dan kun je hier je hart ophalen:
http://mvcreations.blogspot.nl/

Stempels:
La Blanche: kerstman (1050)
Hero Arts: Music Background (CG222), hulsttak (CG229), Magical Background (CG211)
tekst (CL343), dennentak (K5242)
Kruidvat clear stamp: tekst
Falala clear stamp: tekst

Inkt:
Distress inkt: Iced Spruce, Festive Berries, Evergreen Bough, Weathered Wood, Stormy Sky, Faded Jeans, Broken China, Peacock Feathers en Chipped Sapphire
Versafine: Onyx Black
Versamark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative