dinsdag 30 maart 2010

Japanse poppetjes

Voor de demo van afgelopen zaterdag heb ik ook een Memory-spel gemaakt met een clear stampset van Artemio met afzonderlijke lijfjes en gezichtjes van Japanse poppetjes. Op die manier kun je steeds verschillende poppetjes maken door de gezichtjes te wisselen. Ideaal dus voor een Memory-spel. De kaartjes zijn gemaakt van grijsbord en aan de voorkant beplakt met ecolinepapier met daarop een poppetje. De achterkant beplakt met Papiprint, dat bestempeld is met de waaierrand.



De kaartjes passen in een zg. exploding box, gemaakt van goudkleurig karton, langs de randen bestempeld met de waaierrand en met goudkleurig embospoeder bewerkt. Rond de deksel een reepje ecolinepapier geplakt.



Binnenin het doosje en op de bovenkant van de deksel het bloemetje gestempeld, dat bij dezelfde set hoort.



Van de overgehouden restjes maakte ik nog een bijpassende kaart. Hiervoor eerst een poppetje in z’n geheel op licht grijze Papiprint gestempeld met Archival jet black en uitgeknipt. De kimono nogmaals op een restje ecolinepapier van het Memory spel gestempeld met Versamark en met goud geëmbost. Uitgeknipt en over de andere afbeelding heen geplakt.



Stempels: Artemio clear stampset nr. 1143

Inkt: Archival Jet Black, Versamark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative