maandag 8 november 2010

Kerststempeltjes van Kars (1)

Het is wel weer eens tijd voor een berichtje! De laatste weken heel erg druk geweest met het inrichten van een nieuwe werkkamer en voorlopig is het nog niet klaar. Maak gelijk van de gelegenheid gebruik al mijn hobbyspullen eens kritisch te bekijken en het nodige op te ruimen, hoe moeilijk dat ook is....

Verder een aantal kaarten gemaakt met de kleine clear stempeltjes van Kars voor een demo afgelopen zaterdag  bij Creatiek de Bergeend. Het thema was snelle en eenvoudige kerstkaarten.
Voor de onderstaande kaarten heb ik een sponstechniek gebruikt. Het principe is eenvoudig: door delen van de kaart af te dekken en de overgebleven delen met pigment inkt te sponzen ontstaat er een achtergrond. Hierop kunnen weer stempeltjes afgedrukt worden.



Bij de kaart hierboven de onder- en bovenkant van de kaart met dun papier afgedekt, zodat in het midden een strook van ca. 3.5 cm overblijft. Deze gesponst met Versacolor Sky Blue en Royal Blue. De sneeuwkristallen en de tekst met de donkere kleur gestempeld. Drie strass-steentjes erop en klaar!
Voor de volgende 4 kaarten heb ik met de Cricut malletjes gesneden van dunne transparante sheets op A6 formaat.


De drie vierkantjes gesponst met Versacolor en bestempeld met de sneeuwkristal nr. 1. De tekst is van Marianne Design.


Hetzelfde malletje en hetzelfde stempeltje; nu op een hoge kaart met als extraatje een lintje.


Vier vierkantjes bestempeld met kleine sneeuwkristallen.


De rechthoek is met 3 kleuren Versacolor gesponst (Cyan, Sky Blue en Royal Blue). De slingertjes hier en daar verlengd door extra balletjes onder elkaar te stempelen. De tekst (Marianne Design) bestaat eigenlijk uit 3 regeltjes; ik heb het woord Kerst er voorzichtig met een scherpe schaar afgeknipt.

Stempels: Kars clear stempeltjes: sierkristal 1, sneeuwkristallen en kerstbalhanger
Marianne Design: teksten (Eline's Vintage christmas)

Inkt: Versacolor Cyan, Sky Blue en Royal Blue

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative