dinsdag 9 november 2010

Kerststempeltjes van Kars (2)

Voor dezelfde demo zijn ook de kaarten in dit bericht gemaakt. Als tweede techniek: embossen met de heattool en daarbij embospoeder van Ranger (super fine detail gold) gebruikt. Ook deze serie is heel clean&simple geworden.


Gemakkelijker kan het haast al niet: stempeltje met Versamark afgedrukt op een vierkantje van 6 x 6 cm en embossen met goudkleurig poeder. Een stukje goudkleurig karton erachter en het geheel met foamblokjes op een vierkante kaart geplakt. 


Het kerstboompje drie keer geëmbost en met een cirkelpons uitgeponst. De goudkleurige cirkeltjes erachter met de Cricut gesneden. Bovenin de boompjes een piepklein strassje. 



Drie grotere bomen naast elkaar met een gouden lintje eronder om te voorkomen dat ze op de kaart gaan 'zweven'. Bovenin elke boom een ster-vormig strassje.


Dezelfde boom, nu in een groene uitvoering (Versacolor evergreen); tekst van Marianne Design.


Rendier geëmbost op een wit vierkantje van 6 x 6 cm. Rood erachter geplakt en met een smal randje rondom uitgesneden. Links boven een lusje van goudkleurig- en rood lint en rechts onder een rood splitpennetje. Het geheel met foamblokjes op een vierkante kaart geplakt.  De tekst (Artemio) is ook geëmbost.


Als laatste nog een keer het engeltje, nu op een rechthoekje met goudkleurig karton erachter. De tekststempel (ook van Kars)  met goud geëmbost en twee rode strassjes toegevoegd. Het afdrukken van de tekststempel wilde in het begin niet zo lukken, het was lastig een egale afdruk te maken. Een prikmat onder het te bestempelen karton bleek de oplossing! Waarschijnlijk gaat het ook wel met een muismat. 

Stempels: Kars: kerst engel, kerstfiguren in rond, fantasie kerstboom, rendier in raam, merry christmas

Inkt: Versacolor Evergreen, Versamark

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative