vrijdag 11 februari 2011

Graph background

Twee kaarten met dezelfde achtergrondstempel van Hero Arts: Graph Background, één van de DesignBlocks.


Dit is een klein formaat kaart (8.5 x 13 cm); de ruitjes zijn direct op de voorkant gestempeld met Wild Honey. De achtergrond van het gescheurde deel is gemaakt door een acrylblok te 'beïnkten' met Scattered Straw en Mustard Seed. Daarna met water besproeien tot er druppelvorming ontstaat en vervolgens afdrukken op karton (hier kun je een Engelstalige instructievideo bekijken). 
De paardebloem is tweemaal gestempeld: met Scattered Straw en Wild Honey. Daarna het gras met Old Paper en het vlindertje met Wild Honey (alle stempels van Crafty Individuals). Langs de rand extra gesponst met Tea Dye. In de paardebloemen een Hotfix steentje geplakt. 


Bij deze kaart is behalve met de Graph Background (met Adirondack Pool) de achtergrond ook met de Music Background (met Adirondack Sandle) bestempeld. Beiden eerst éénmaal op kladpapier afgedrukt, alvorens op de kaart (aquarelpapier) te stempelen, zodat de afdruk vaag wordt. De randen gesponst met Distress Antique Linen. De bloemen gekleurd met stempelstiften, met weinig water besproeid en ook nu de eerste afdruk op kladpapier. De tekst is een clear stamp van Hero Arts en met Versafine Onyx Black gestempeld. 

Stempels: Crafty Individuals 207, Hero Arts S5435 (Graph Background), CG 222 (Music Background), K 5404 (Wild Flowers), CL 139 (Birthday Messages)

Inkt: Adirondack Pool en Sandle, Distress inkt Antique Linen, Wild Honey, Scattered Straw, Mustard Seed, Tea Dye, Old Paper, Versafine Onyx Black

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google Analytics Alternative